ca’n soler

UNA EMPRESA AMB GRAN TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL EN EL SEU SECTOR
Sóller és un punt de referència important a nivell empresarial a tot Mallorca. En la seva xarxa de comerços hi és present CA’N SOLER, una empresa familiar nascuda als anys 60.

A Ca’n Soler ens dedicam a la venda i transport de material de construcció. Ja des dels nostres inicis vam demostrar tenir una visió innovadora. Començàrem la nostra activitat distribuint el ciment que arribava al Port de Sóller amb vaixell, per després anar incorporant tot tipus de materials de construcció i serveis de transport, fent progressivament, diverses ampliacions de les nostres instal·lacions.

Una de les nostres majors premises és la compra directa al fabricant, podent així ajustar i oferir el millor preu al client, sense intermediaris. També apostam pels criteris de la construcció sostenible, per això contam amb productes eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Ca’n Soler afronta el futur amb la mateixa il·lusió que ens va fer avançar en els nostres inicis, amb la mirada posada en mantenir els nostres valors: atenció al client, entusiasme i compromís, treball dins una gran família, companyerisme, serietat, honestetat i ètica professional.